Komplet arbejdsmiljø værktøj

Priser og pakker

Undersøgelser, indberetninger, møder, runderinger, kemi og lovpligtig dokumentation. Én digital platform til hele arbejdsmiljøorganisationen med fuld helpdesk og vidensbase inkluderet.

Automatiseret APV Analyse og Rapport

Hvis du blot er på udkig efter en her-og-nu APV analyse og medfølgende rapport (der overholder lovkravene), så læs mere her om vores automatiserede APV Analyse og Rapport.

Sammenlign funktionaliteter

Funktionaliteter kan tilkøbes efterhånden som behovet vokser, og vi giver jer grundig undervisning så I kommer godt fra start. Uanset om I arbejder strategisk med jeres arbejdsmiljø, eller blot skal opfylde lovkrav, så er Oshure et solidt valg.

APVKVIK

PLUS

PRO

ENTERPRISE

Pris per år4.200kr8.820kr16.320krEfter aftale
Medarbejderkonti inkluderet 2575200Efter aftale
Administratorkonti inkluderet*135Efter aftale
Standard spørgeskema inkluderet 13AlleAlle
Videnbase om arbejdsmiljø✔️✔️✔️✔️
Almindelig telefon, email og chat support✔️✔️✔️✔️
2-faktor godkendelse (Google og Microsoft)✔️✔️✔️✔️
Medarbejdermålinger✔️✔️✔️✔️
Medarbejder app✔️✔️✔️✔️
Handlingsplaner✔️✔️✔️✔️
Forgreningslogik (inkl avanceret segmentering)✔️✔️✔️✔️
GDPR & Shrems II kompatibel✔️✔️✔️✔️
Sprogversionering✔️✔️✔️✔️
Eget logo på app og undersøgelser✔️✔️✔️
Runderinger og tjeklister✔️✔️✔️
Kemikaliestyring✔️✔️
Møder og referater
✔️✔️
Sager og indberetninger✔️✔️
Importer/eksporter skabeloner✔️
Udvidet onboarding og helpdesk✔️
Avanceret sikkerhed✔️
*) Ekstra administratorkonto2.200kr4.410kr6.210krEfter aftale

Hvorfor vælge Oshure

Effektivt og tidsbesparende

Vi gør det nemt for dig at finde indsatsområderne, og du kan fx let lave undersøgelser via de medfølgende skabeloner på flere sprog, og de grafiske rapporter giver overskuelig status for alle virksomhedens afdelinger.

Hurtig opstart

Ingen komplicerede kontrakter, konsulenter, kryptiske produkter og tilkøb, eller installation. Opret nemt online, og kom i gang i dag! Du kan altid opgradere systemet efterhånden som jeres forretningsbehov udvikler sig over tid.

Solid erfaring

Oshure har siden 2007 hjulpet tusindvis af virksomheder med fx digital APV, og vores kunder spænder fra 10 til 3500 medarbejdere. Med baggrund i solid arbejdsmiljøfaglig viden, udvikles systemet løbende sammen med vores kunder.

Nemt og brugervenligt

Systemet er brugervenligt og målrettet - både for dig og medarbejderne. Lav fx digital APV, gennemfør arbejdsmiljødrøftelser, udarbejd arbejdsmiljøpolitik, og meget andet uden at være ekspert.

Styr på lovgivningen

Du kan med Oshure systematikken nemt overholde de gældende lovkrav, og systemet er altid automatisk opdateret og i henhold til seneste lovgivning på området samt Arbejdstilsynets krav.

Support og sikkerhed

Et abonnement inkluderer gratis telefonhjælp, og vi håndterer alt omkring datasikkerhed og sikkerhedskopiering. Oshure overholder persondataloven, er GDPR compliant, og tager beskyttelse af personoplysninger dybt alvorligt.

PRØV OS GRATIS

Prøv os uden forpligtelser i 30 dage