Prøv os gratis

Kom i gang med Oshure

Opret en gratis prøvekonto herunder, og prøv os gratis i 30 dage – uden forpligtelser. Du kan også bestille en personlig demonstration her eller på 70 222 455.

Prøv os gratis og uforpligtende i 30 dage

Opret en gratis demokonto, og prøv et komplet, brugervenligt system til digitalt arbejdsmiljøarbejde. Du får adgang med det samme.

  • Nem signup med din email på 1 minut
  • Demo-skabeloner ligger klar til at du kan teste
  • Ingen automatisk fakturering – kreditkort er ikke nødvendig
  • Ubegrænset support og hjælp er inkluderet i prøveperioden

Du kan altid opgradere denne demokonto uden at miste data og indhold.

Få en personlig gennemgang

Book en gratis, uforpligtende præsentation af Oshure platformen, og hør nærmere om alle moduler, funktionaliteter, priser mm.

Det kræver ikke store mængder tid eller tekniske færdigheder at få fuldt udbytte af arbejdsmiljøplatformen, og på en times tid får du et godt overblik.

Lad os vise dig hvor enkelt det er at lave fx en komplet digital APV – find en dato der passer i kalenderen, og book en præsentation af værktøjet. Mødet foregår online, og du kan invitere alle de kolleger du har brug for.

Support-team’et reagerer hurtigt, og man hjælpes hurtigt videre – og samtidig er de meget åbne for feedback.
Vores arbejde er blevet så meget nemmere med Oshure!

Vi hjælper dig hele vejen

Fuld helpdesk inkluderet via telefon, email og online chat. Indbyggede guides og tjeklister overalt i systemet.

Effektivt og tidsbesparende

Vi gør det nemt for dig at finde indsatsområderne, og du kan fx let lave undersøgelser via de medfølgende skabeloner på flere sprog, og de grafiske rapporter giver overskuelig status for alle virksomhedens afdelinger.

Hurtig opstart

Ingen komplicerede kontrakter, konsulenter, kryptiske produkter og tilkøb, eller installation. Opret online, og kom i gang i dag! Du kan altid opgradere efterhånden som jeres behov udvikler sig.

Solid erfaring

OSHURE har siden 2007 hjulpet tusindvis af virksomheder med digital APV, og vores kunder spænder fra 10 til 3500 medarbejdere. Med baggrund i solid arbejdsmiljøfaglig viden, udvikles systemet løbende sammen med vores kunder.

Nemt og brugervenligt

Systemet er brugervenligt og målrettet – både for dig og medarbejderne. Lav digitale handlingsplaner, gennemfør arbejdsmiljødrøftelser, udarbejd arbejdsmiljøpolitik, og meget andet uden at være ekspert.

Styr på lovgivningen

Du kan med OSHURE systematikken nemt overholde de gældende lovkrav, og systemet er altid automatisk opdateret og i henhold til seneste lovgivning på området samt Arbejdstilsynets krav.

Support og sikkerhed

Et abonnement inkluderer gratis telefonhjælp, og vi håndterer alt omkring datasikkerhed og sikkerhedskopiering. OSHURE overholder persondataloven, er GDPR compliant, og tager beskyttelse af personoplysninger dybt alvorligt.