TUBA, der hjælper unge, som er vokset op i familier med misbrugsproblemer har netop modtaget en donation fra APVKVIK, så de kan leve op til lovkravene om arbejdspladsvurderinger uden at det belaster budgettet. Det kommer de unge til gode.

“Vi tager hatten af for det arbejde, som TUBA laver. Vi er alle vokset op med en kammerat, en bekendt eller en henne ad vejen, hvis forældre drak for meget. Folk vidste det godt, men ingen gjorde noget. Det gør TUBA. De giver de unge muligheden for at få et bedre liv. Og det vil vi gerne hjælpe dem med”, siger Ture Nygaard Wibrand, bestyrelsesformand i APVKVIK der siden 2007, har hjulpet tusindvis af danske virksomheder med enkle, online APV spørgeundersøgelser.

APVKVIKs online platform bidrager ikke kun til at TUBA overholder lovgivningen mht. arbejdsmiljø og sikkerhed, onlineværktøjet giver også en trivselsmåling og sikrer derved, at TUBA hurtigt og nemt får overblik over indsatspunkter i forhold til medarbejdertilfredshed. Systemet gør, at ledelsen nemt kan lave handlingsplaner, dele dem med organisationen, og skabe motiverede og tilfredse medarbejdere.

“Gennem vores platform kan vi være med til at sikre, at de mennesker som arbejder med at give de unge et bedre liv, selv har et godt arbejdsliv. Vi ved, at TUBA er et godt sted at arbejde, nu hjælper vi med at sikre, at arbejdsmiljøet i virksomheden forbliver godt og løbende bliver udviklet”.

“I TUBA arbejder vi målrettet på at vores medarbejdere har de optimale betingelser for at gøre deres arbejde godt”, siger administrationschef Birgitte Lesanner. “Vi er hele tiden opmærksomme på arbejdsmiljøet, både det fysiske og det psykosociale, og har derfor brug for et godt og nemt værktøj, der hurtigt giver os et detaljeret overblik over hvordan vores medarbejdere har det i de forskellige afdelinger over hele landet. Og da vi er afhængige af donationer og fondsmidler er det dejligt, at vi nu kan lave vores arbejdspladsvurderinger uden at det belaster vores budget. Alt hvad vi kan spare kommer de unge til gode”.